Cum Cumpar

Nimic mai simplu, tot ce aveti de facut este sa dati o comanda telefonica la unul din numerele:0721.492.6720745.072.029 sau 0763.061.063. Un consultant va prelua comanda si in cel mai scurt timp produsul va fi livrat catre dumneavoastra. 

De altfel, se poate comanda si on-line prin email la: comenzi@hotscents.ro sau prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi si finalizarea comenzi prin completarea datelor dvs in sectiunea « Vezi Cosul « . 

PROGRAM DE LUCRU : Luni-Sambata 09:30-20:00; Duminica 12:00-16:00 

Produsele se vor expedia prin curier in aceeasi zi pentru comenzile date pana la ora 17:00 sau in maxim 24 de ore (1 zi lucratoare) pentru comenzile de dupa ora 17:00, doar daca produsele dorite de dvs. se afla in stoc. 

Produsele se pot livra in toata tara. Livrarea se face personal si gratuit in Bucuresti prin ridicarea de la sediul nostru, iar in restul tarii se face prin sistem ramburs (se plateste la ridicarea coletului), coletul fiind trimis numai prin firme de curierat rapid. Avem contract doar cuCargus si FanCourier, insa dvs. puteti opta la alegere pentru orice firma de curierat doriti, dar vom trimite prin firma dorita de dvs. total pe raspunderea clientului si prin suportarea integrala a costului de transport de catre client. 

Prin Cragus si FanCourier costul suportat de dvs. este de doar 15 de lei per colet, indiferent de numarul de produse din colet!!! La cel putin 3 produse cumparate si comandate intr-un colet va oferim transport gratuit numai prin Cargus sau FanCourier si doar in reteaua firmei de curierat! Daca va aflati in afara ariei de acoperire a firmei de curierat va vom comunica si daca sunteti de acord va vom informa cat anume este costul suplimentar perceput de firma de curierat pt. livrarea coletului catre dvs! FanCourier are cea mai larga si dezvoltata retea de livrarea din Romania!
 
 
METODE DE PLATA
 

Produsele comandate se pot achita ramburs in momentul livrarii la adresa clientului, prin Ordin de Plata, varsamant in cont sau numerar la sediul magazinului.

Hotscents isi rezerva dreptul ca, pentru facturile cu valoare mai mare de 3000 RON sau pentru comenzi speciale (produse care nu sunt pe stoc si care necesita comanda speciala) sa solicite plata in avans.

Plata in avans se poate face prin ordin de plata, sau varsamant in cont. Dovada platii trebuie trimisa catre Hot Scents Intens la adresa de e-mail office@hotscents.ro .

1. Plata Ramburs


In momentul in care intrati in posesia produselor, platiti contravaloarea acestora direct agentului/curierului care asigura livrarea:

  • Ramburs in Bucuresti - contravaloarea produselor se achita agentilor firmei de curierat care efectueaza livrarea. Suma achitata trebuie sa fie aceeasi cu valoarea mentionata pe factura.
  • Ramburs in tara - produsele se achita curierului care efectueaza livrarea.

La plata ramburs in tara, cumparatorul va achita: valoarea facturii comunicata si confirmata de agentul Hotscents.ro. Taxa de Ramburs este zero.

2. Ordin de Plata


Aceasta varianta de plata este valabila atat pentru societati comerciale cat si pentru persoanele fizice posesoare de cont curent.

Plata se efectueaza in baza facturii proforme emise de catre Hot Scents Intens. Valoarea facturii este cea comunicata si confirmata de catre agentul Hotscents.ro care a preluat comanda.

Produsele vor fi livrate numai dupa intrarea banilor in contul Hot Scents Intens.

Confirmarea se poate trimite prin e-mail pe adresa: office@hotscents.ro.

 

Datele necesare pentru plata prin OP sunt:

SC. HOT SCENTS INTENS  SRL.
Cod Fiscal: RO32786250
Banca: ING BANK
Contul: RO04INGB0000999904962777

Nota: Va rugam sa specificati pe OP nr. facturii.

 

3. Varsamant in cont


Aceasta modalitate va permite sa achitati cu numerar contravaloarea produselor la oricare ING BANK.

Procedura este una simpla: nu trebuie decat sa mergeti la oricare filiala ING cu casierie si sa depuneti banii.

Pentru aceasta, aveti nevoie de:

 

Pentru varsamant in cont ING.:
Denumirea societatii: SC. HOT SCENTS INTENS  SRL.
Banca: ING BANK
Contul: RO04INGB0000999904962777

 

4. Numerar


Puteti achita contravaloarea produselor in momentul in care ridicati produsele de la sediul Hotscents. Plata se face cash.